• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Ürün ve Hizmetler
Site Menüsü
Linkler
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     Zeytinburnu Kumaş Alanlar |05322482372|

   
Ürün Özellikleri
Zeytinburnu kumaş alanlar, zeytinburnu kumaş alınır, zeytinburnu kumaş alan yerler, zeytinburnu parti kumaş alanlar, zeytinburnu stok kumaş alanlar,
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Zeytinburnu kumaş alanlar | 05322482372| İstanbul kumaş alınır

Zeytinburnu kumaş alanlar
Zeytinburnu kumaş alan yerler ve Zeytinburnu kumaş alan firmalar araştırması yaparak bize ulaştıysanız doğru yerdesiniz bizi nolu telefondan arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun yanında stoklarımızdan kumaş satın alabilirsiniz. En güncel ve en iyi kumaş fiyatlarını öğrenmek için 05322482372 firma yetkilisi Orhan Ağcabay , parça kumaş alanlar.
Türkiye’nin her yerinden alım ve satım yapmaktayız, İzmir, Bursa, Denizli, Ankara hiç farketmez Edirne’den Ardahan’a Türkiye’nin dört bir yanından alım yapılmaktadır ve her çeşit tekstil ürünü aksesuar, lastik, İplik, fermuar, Çıtçıt, düğme alımı yapılır.
Zeytinburnu kumaş alanlar, her türlü top kumaş,  yarım top kumaş, top başı kumaş, parti kumaş,  Parti malı kumaş alım ve satımı yapılır.  Kumaş alanlar olarak  Parti kumaşsektörü içerisinde lider konumda olup tüm kumaşlarınızı değerinde alıyoruz Zeytinburnu kumaş alanlar, zeytinburnu kumaş alınır, zeytinburnu kumaş alan yerler, zeytinburnu kumaş alan firmalar, zeytinburnu parti kumaş alanlar,

Zeytinburnu kumaş alım satım konusunda tekstil sektörü içerisinde her nevi parti kumaş, parti malı kumaş, hurda kumaş, alımı yapan firmamız tüm kumaşlarınızı değerinde ve nakit olarak yerinizden alıyoruz. Elinizde arta kalan stok kumaşları veya spot kumaşları firmamız tarafından nakite çevirip değerlendirebilirsiniz. Zeytinburnu kumaş alanlar olarak İstanbul ve tüm ilçelerinde anında alım yapıyoruz bu tarz kumaşlar genellikle ihracat fazlası kullanılmış kumaşlar olup veya depoda masa altlarında saklanmış mallardır. Bu kumaşların çok fazla sürede muhafaza edilmesi kumaşın çürümesine veya nem tutmasına maruz kalır. Kalan bu kumaşlar hiçbir şekilde kullanılamayıp çöpe gitmektedir. Zeytinburnu olan bu kumaşları bir yerde saklamak yerine firmamıza satıp değerlendirebilirsiniz. 
 Tüm kumaş çeşitleri alınır.
Parti kumaş sektörü içerisinde yer alan bu kumaş çeşitleri hem dokuma kumaş hemde örme kumaş grublarından oluşmaktadır. Bunların içerisinde krep kumaş, şifon kumaş, saten kumaş, gabardin kumaş, poplin kumaş, vual kumaş, viskon kumaş, kadife kumaş, mikro kumaş, sendi kumaş, paraşüt kumaş, Poliviskon kumaş, pantolonluk kumaş, abiyelik kumaş, pul payet kumaş, dantel kumaş, güpür kumaş, tül kumaş, jarse kumaş, Denye kumaş, formalık kumaş, penye kumaş, süprem kumaş, Lakost kumaş, 1a kumaşlar, hatalı kumaş, ıslak kumaş, deforme mallar ve ev tekstili içerisinde giren kumaşlardan olmaktadır. 

Zeytinburnu Parti Kumaşçılar

İstanbul’ un ve hatta Türkiye’ nin en önemli tekstil merkezlerinden birisi olan Zeytinburnu’nda kumaş tedarik ihtiyaçları yüksek seviyede bulunuyor. Ülkemizin önemli tekstil merkezlerinden birisi olan Zeytinburnu’nda hizmet veren firmamız, bölgedeki tüm kumaş ihtiyaçları için ekonomik alternatifler sağlıyor. Uzun yıllarda faaliyet gösterdiğimiz sektörde, birbirinden kaliteli kumaşlar ile hem küçük işletmeler ehem de tekstil firmalarına kumaş tedariki sağlıyoruz. Aynı zamanda da parti kumaş alanlar arayışlarına da yanıt vererek, tekstil firmalarının imalattan artan veya ihracat fazlası olan kumaşlarını da değerlendirebilmelerine yardımcı oluyor. Zeytinburnu parti kumaşçılar ile en kaliteli kumaşlara çok daha uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

Parti Kumaşın Avantajları

Küçük ve orta ölçekli işletmeler ve tekstil firmalarının yurtdışından kumaş tedariki/ihracatı ihtiyacın üzerinde kumaş alımı zorunluluğu oluşturuyor. Bu durumda çok ciddi bir mali yük oluşturduğu gibi ihracat fazlası ve imalat artığı çok yüksek seviyede kumaşın boşa çıkmasına neden oluyor. Zeytinburnu parti kumaşçılar ile bu kumaşları değerlendirebilmek mümkündür. Firmamız sektördeki uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı faaliyetleri ile imalattan artan ve ihracat fazlası olan kumaşları tekstil firmalarından kalitesi ve değeri yönünden uygun şekilde satın alımlarını gerçekleştiriyor. Böylelikle fazla olan kumaşların, gereksiz mali yük oluşturmasından ziyade önemli bir kazanç oluşturmasını da sağlıyoruz. 
Tekstil firmalarından Zeytinburnu parti kumaşçılar tarafından alınmış olunan bu parti kumaşlar, top ve parça kumaş olarak bölge genelindeki küçük işletmelere ve tekstil firmalarına satılıyor. Bu şekilde hem imalattan artan ve ihracat fazlası olan kumaşların tekstil sektöründe değerlendirilmesi hem de firmaların ihtiyaçları ölçüsünde daha ekonomik kumaş tedariki gerçekleştirebilmeleri sağlanabiliyor. Çünkü firmalar, parti kumaşlar sayesinde top kumaş, yarım top kumaş, ham kumaş, ithal ve yerli kumaşlar alabiliyor. Bu şekilde ihtiyaç ölçeğinde kumaş tedariki ile maliyetlerin ve sermayenin daha düşük seviyede tutulabilmesi sağlanabiliyor. Bu avantajları ve sektörel etkisi ile de parti kumaşçılar, ülkemizde tekstil sektöründeki hareketliliğin daha yüksek seviyede olması noktasında önemli bir rol üstleniyor. Parti kumaşçılardan kumaş alımlarında ihtiyaca göre kumaşın mevcudiyeti ile ilgili olarak önden bilgi alınması önerilir.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam84
Toplam Ziyaret203305
Duyurular
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Saat